Den nye sæson er i gang - IPPON GEAR har altid udstyret til det

Vores sponsor og samarbejdspartner IPPON GEAR har disse fantastiske tilbud til dig.


1. Særlige priser for klubber – klubbonus ved sæsonstart:

Vi tilbyder nye klubkunder en eksklusiv rabat på 20% på hele vores IPPONGEAR-sortiment. Men det er ikke alt - indtil den 10. september vil du også modtage en bonus på 15% oven i vores bestillinger. -> 

Til bestsellerne: https://www.ippon-shop.com/en/judo/new-season/

2. Broderi- og trykkeriservice:

Vi ved, at klublogoet har en særlig plads i medlemmernes hjerter. Vores in-house grafiker er klar til at personalisere alle produkter efter dine ønsker. Fra broderi til individuelt tryk. Hvis du ønsker det, kan vi liste dit klublogo som en tilføjelse, direkte i webshoppen, så du nemt kan bestille judogier med klublogo gennem din klubkonto.

3. Klubrabatter:

Vi tilbyder dig også en klub affiliate kode. Dette innovative system aflaster trænere og frivillige. Ved hjælp af en individuel foreningsrabatkode kan medlemmer selvstændigt foretage rabatkøb, og foreningen modtager kvartalsvis kommission. Denne kommission udbetales i form af vouchers til webshoppen og kan bruges til gratis produkter som holdtøj, trænerudstyr osv. En win-win situation for alle.






4. Klubtøj:

Sammen er vi stærkere. Adskillige klubber har allerede tillid til vores individuelle klubtøj. Ud over vores Essential Collection er vi stolte af at kunne tilbyde dig vores nye Performance Teamwear fra juli (tilgængelig indtil 2026). Det er lige meget om det er t-shirts, jakker, hættetrøjer, tasker osv. Vi hjælper dig gerne med at give dit hold et professionelt og ensartet udseende. 

For Performance Teamwear: https://www.ippon-shop.com/en/sportswear/ippongear-collections/collection-performance/


Fortæl os, hvis du er interesseret i vores klubprogram. Så opretter vi straks en konto til dig.