ESAA Talentdag 10. december





VIL DU GERNE DYRKE JUDO PÅ KONKURRENCENIVEAU SAMTIDIG MED AT DU PASSER DIN UDDANNELSE ?

 

Så er der fantastiske muligheder i det østjyske ! 

 

I samarbejde med Elite Sport Aarhus (ESAA), uddannelsesinstitutionerne i Århus, Team Danmark, DIF, Århus Judo Klub og Judo Danmark er der etableret meget attraktive muligheder for at passe en Dual Career - en karriere, hvor man både er seriøs med sin sport og passer sin skole.

 

Partnerskabet er forankret i Aarhus Kommune ved fonden Eliteidræt Aarhus, og for at styrke træningstilbuddene i Jylland, er der etableret målrettede tilbud for seriøse judo-talenter.

 

Derfor inviteres til introduktionstræning og informationsmøde om ESAA i Århus Judo Klub 

 

LØRDAG d. 10. DECEMBER 2022 kl. 11.00

 

Dagens program:

 

11.00            Introduktionstræning for alle v/ assisterende landstræner Tommy Macias, som også er fast tilknyttet som ESAA-træner

12.30            Omklædning og frokost

13.00            Information og spørgsmål om ESAA v/ Tommy Macias, Judo Danmark samt ESAA

 

 

·       Der er mulighed for at blive en del af ESAA både i folkeskolen og på ungdomsuddannelse og på videregående uddannelser.

·       På grundskoleniveau samarbejder ESAA med Rundhøjskolen og Ellevangskolen om folkeskolens talentklasser (8.-10 klasse).

·       Endvidere indgår Risskov Efterskole i ESAA-programmet, og understøtter ESAA-forløbet for elever.


Endelig er der 5 gymnasier med forskellige linjer, som også indgår i ESAA. For 

elever, som ikke bor i Århus i forvejen, er der mulighed for at få et garanteret værelse på et af to idrætskollegier i byen.

 

På mødet lørdag den 10. december vil der blive fortalt om mulighederne på judo-linjen på ESAA, ligesom der er gode muligheder for at stille spørgsmål.

 

Alle ambitiøse judo-talenter og deres forældre er velkomne ! Træningen er åben for alle, også elever, som ikke ønsker deltagelse i ESAA i denne omgang.